پاور ماژول چیست:
پاور ماژول رک شبکه یکی تجهیزاتی است که دارای چند نوع خروجی متفاوت است . از این دستگاه به عنوان توزیع برق در رک ها استفاده میشود. پاور ماژول جریان برقی را که در یک دیتا سنتر قرار دارد را کنترل و مدیریت میکند. پاور ماژول رک جزو تجهیزات پسیو شبکه است و میتواند در رک نصب شود.. در رکها دو نوع پاور قابل استفاده است یکی به جریان برق شهر و دیگری به جریان برق UPS متصل میشود. ابزارهای رک به PDU مختلف وصل شده و دارای قابلیت های گوناگونی است.
کاربرد پاور ماژول رک شبکه:
همان طور که میدانید تجهیزاتی که درون رک قرار میگیرند با استفاده از برق کار میکنند. برای تامین برق این تجهیزات درون رک اگر قصد داریم به طور مجزا هر یک از دستگاه را به پریز برق وصل کنیم، برای تمامی تجهیزات جا و پریز برق کم می آید. همچنین برای استفاده از پریزهای مجزا ظاهر زیبایی ندارد و شبکه را بهم ریخته و نامنظم نشان میدهد و به طبع عملکرد آن با مشکل روبرو خواهد شد. با پیچ کردن پاور ماژول داخل رک شبکه همه تجهیزات فعال که داخل رک نصب شدهاند تغذیه میشوند.
انواع پاور ماژول رک شبکه:
پاور ماژول شبکه انواع مختلفی دارد که عبارتند از: رک اوت دور، رک ایستاده،رک دیواری، رک مخابراتی و رک شبکه اشاره کرد. جریان برق به وسیله های تابلوهای برق به ورودی پاور ماژول ها متصل میشوند. پاور ماژول رک شبکه تغذیه همه تجهیزاتی که از آن در شبکه خود استفاده میکنید مانند: سوئیچ، مودم، سرور و … را انجام میدهد. به طور کلی میتوانیم پاور ماژول را از اصلیترین قسمتهای یک رک شبکه بدانیم. از جمله وظایف مهم پاور ماژول میتوان به تغذیه تجهیزات موجود در رکهای دیواری و ایستاده وحتی OUTDOOR اشاره کنیم. پاور ماژول انواع بسیاری دارد و همچنین در موارد بسیاری مورد استفاده قرار میگیرد. تفاوت اصلی پاورهای ماژول در تعداد پورت و یونیت آنها است. تفاوت پاورهای ماژول در تعداد پورتها با یکدیگر است. در اینجا پراستفاده ترین پاور ماژول ها را به شما بگوییم که شامل:
- پاور ماژول با ۳ پورت
- پاور ماژول شبکه با ۶ پورت
- پاور پاژول ۸ پورتی
- پاور ماژول ۹ پورتی پرکاربرد
انواع دیگر پاور ماژول رک شبکه:
پورتهای تعبیه شده بر روی پاور ماژول قابلیت تغذیه یک دستگاه را به صورت استاندارد دارند. اگر داخل رک ایستاده مصرفکنندگان بیشتر باشند به همان نسبت به پاور ماژولهایی با پورت بیشتر و یا چندین پاور احتیاج پیدا میکنند. در اکثر موارد روی محفظه پاور یک کلید نصب شده است که از آن برای قطع و وصل کردن دوباره جریان برق در مواردی که خیلی ضروری است، استفاده میشود. در بین بسیاری از پاورهای ماژول از برخی از آنها برای حفاظت از سلامت افراد که با وسایل رک شبکه کار میکنند استفاده میشود و بعضی دیگر هم به طور کامل دارای جنس بدنه متفاوت هستند. پاور ماژول در اکثر موارد در رکهای ایستاده تقریبا قسمتی با یک یونیت را میگیرد.
همان طور که در قسمت بالا گفته شد پاور ماژول انواع بسیاری دارد و پرکاربردترین آنها را برای شما بیان کردیم. پاور ماژولها با توجه به کمپانی تولید کننده، تعداد پاورت، نوع پورت، دارا بودن کلید قطع و وصل جریان برق، داشتن سیم ارت، داشتن فیوز و همچنین ارتفاع متفاوت هستند. ارتفاع پاور متناسب با ارتفاع رک مشخص میشود. تولید کننده پاور ماژول، پاور ماژول را با توجه به استاندار ۱۹ اینچ رک طراحی و تولید میکنند. در ادامه دیکر پاورهای ماژول را برای شما آوردهایم:
- پاور ماژول ۳ پورتی یک یونیتی ارتدار با بدنه آلمینیومی
- پاور ماژول ۵ پورتی یک یونیتی ارتدار با بدنه آلمینیومی
- پاور ماژول ۶ پورت یک یونیتی ارتدار با بدنه آلمینیومی
- پاور ماژول ۸ پورت یک یونیتی ارت دار با بدنه از جنس آلمینیومی
- پاور ماژول ۸ پورتی، یک یونیت بک تو بک، با بدنه آلومینیومی
- پاور ماژول 9 پورت یک یونیتی با بدنه آلومینیومی
- پاور ۱۹ پورتی زیر، یونیت عمودی تولید شده با فیوز مینیاتوری تولید و دارای جنس بدنه آلومینیومی
- پاور ماژول 23 پورتی زیر با یونیت عمودی ساخته شده با فیوز مینیاتوری و جنس بدنه آلومینیومی
- پاور ماژول 31 پورت زیر با یونیت عمودی تولید شده با فیوز مینیاتوری تولید و بدنه آلومینیومی
- پاور ماژول دارای 33 پورت زیر، یونیت عمودی با استفاده از فیوز مینیاتوری تولید شده و بدنه آلومینیومی
منبع :
خرید پاور ماژول رک
:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0