روترها کاربردی گوناگونی دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
- امنیت (Security): روتر امنیت را با خودش به ارمغان میآورد؛ زیرا LAN ها بهصورت broadcast کار میکنند. در این حالت یک بسته برای تمام افراد حاضر در شبکه ارسال میشود و تمام افراد میتوانند آن را دریافت کنند. درصورتیکه روتر عملکردی متفاوت دارد. در این حالت هم اطلاعاتی که در بستر شبکه منتقل میشود، در دسترس تمام بخشها قرار دارد. با این تفاوت که، تنها بخش خاصی که مقصد نهایی بسته است میتواند اطلاعات را دریافت کرده و آن را بخواند.
- افزایش عملکرد (Performance enhancement): روتر، عملکرد شبکههای خصوصی را افزایش میدهد. بهعنوان مثال، اگر یک شبکه دارای ۱۴ ایستگاه کاری باشد و همه آنها ترافیک تقریبا یکسانی داشته باشند، ترافیک تمام آنها از طریق یک کابل در یک شبکه پخش میشود؛ اما درصورتیکه شبکه به دو زیر شبکه هر یک با ۷ ایستگاه کاری تقسیم شود، میزان بار ترافیکی شبکه نصف میشود؛ زیرا ازآنجاییکه هرکدام از این شبکهها سرورها و هارد دیسکهای خاص خودشان را دارند، نیاز کمتری به کابلکشی بین رایانههای شخصی وجود دارد.
- قابلیت اطمینان بودن (Reliability): روترها قابلیت اطمینان را افزایش میدهند. اگر یک شبکه با وجود توقف سرورهایش down شود و از کار بایستد، یا اینکه مشکلی در کابلکشیهای شبکه وجود داشته باشد، عملکرد روترها و سایر قسمتهای شبکه تحت تاثیر قرار نمیگیرد. روترها قسمتهای مختلف شبکه را از هم جدا میکنند. به همین خاطر حتی در صورت بروز مشکل، باز هم شبکه کار میکند و مشکلی در انتقال اطلاعات به وجود نمیآید.
- دامنه یا برد شبکهسازی (Networking Range): در شبکه میتوان از کابل برای اتصال دستگاهها استفاده کرد، اما طول کابل را نمیتوان بیشتر از 1000 متر در نظر گرفت! یک روتر با داشتنم عملکردی شبیه به یک تکرارکننده (بازگرداندن سیگنالها) بر این محدودیت غلبه میکند. رنج فیزیکی (physical range) میتواند وابسته به یک نصب خاص باشد، درصورتیکه روتر قبل از این محدودیت میزان استفاده از کابل به اتمام برسد، قابلنصب و استفاده است.
برای ادامه مقاله به لینک زیر مراجعه کنید : روتر
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0