روتر مانند یک پستچی عمل میکند و دادهها را از مبدا به مقصد مورد نظر میرساند. به بیان دیگر دادهها را بین دستگاههای مختلف منتقل کرده و در آخر دادهها را به دستگاه هدف تحویل میدهد. روتر میتواند این کار را بین دستگاههای مختلف یا بین یک دستگاه و اینترنت انجام دهد.
به بیان سادهتر ارسال اطلاعات از طریق اینترنت به دستگاههایی مانند تلفن همراه، لپتاپ، کامپیوتر و… یکی از کاربردهای روتر است. روترها از طریق یک سیم به مودم متصل یا درون آن جاساز میشوند. هرزمانی که دستگاه خود را به Wi-Fi وصل کنید، به یک روتر متصل خواهید شد.
کاربرد روتر
روترها کاربردی گوناگونی دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
- امنیت (Security): روتر امنیت را با خودش به ارمغان میآورد؛ زیرا LAN ها بهصورت broadcast کار میکنند. در این حالت یک بسته برای تمام افراد حاضر در شبکه ارسال میشود و تمام افراد میتوانند آن را دریافت کنند. درصورتیکه روتر عملکردی متفاوت دارد. در این حالت هم اطلاعاتی که در بستر شبکه منتقل میشود، در دسترس تمام بخشها قرار دارد. با این تفاوت که، تنها بخش خاصی که مقصد نهایی بسته است میتواند اطلاعات را دریافت کرده و آن را بخواند.
- افزایش عملکرد (Performance enhancement): روتر، عملکرد شبکههای خصوصی را افزایش میدهد. بهعنوان مثال، اگر یک شبکه دارای ۱۴ ایستگاه کاری باشد و همه آنها ترافیک تقریبا یکسانی داشته باشند، ترافیک تمام آنها از طریق یک کابل در یک شبکه پخش میشود؛ اما درصورتیکه شبکه به دو زیر شبکه هر یک با ۷ ایستگاه کاری تقسیم شود، میزان بار ترافیکی شبکه نصف میشود؛ زیرا ازآنجاییکه هرکدام از این شبکهها سرورها و هارد دیسکهای خاص خودشان را دارند، نیاز کمتری به کابلکشی بین رایانههای شخصی وجود دارد.
- قابلیت اطمینان بودن (Reliability): روترها قابلیت اطمینان را افزایش میدهند. اگر یک شبکه با وجود توقف سرورهایش down شود و از کار بایستد، یا اینکه مشکلی در کابلکشیهای شبکه وجود داشته باشد، عملکرد روترها و سایر قسمتهای شبکه تحت تاثیر قرار ...
برای خواندن ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید:
خرید روتر
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0